O nama

U NO-NO Club-u stvaramo odeću modernog dizajna kako bi svako dete izgledalo cool i osećalo samopouzdanje i sigurnost. U izradi kolekcija posvećeni smo i najmanjem detalju, osluškujemo i pratimo potrebe svojih kupaca, inspiracije pronalazimo širom sveta, što nam omogućava da se pozicioniramo kao jedinstvena modna kuća za decu u Srbiji.

Od porodične krojačke radnje osnovane 1983. godine u Beogradu, sa idejom proizvodnje dečje konfekcije od džinsa pod brendom ŠVRĆA, brzo smo prerasli u kompaniju i postali prepoznatljiv brend u zemlji i regionu sa širokim asortimanom proizvoda za decu uzrasta od 6 meseci do 14 godina.

Verujemo da je vama, kao i nama važno da NO-NO Club ne koristi materijale životinjskog porekla. Naša garderoba ne sadrži krzno, perje niti kožu. Sve proizvode izrađujemo po evropskom standardu za bezbednost dečje odeće SRPS EN 14682:2012.

 

Važno je šta kupujete…

Sa iskustvom od skoro 40 godina, ponosni smo na proizvodnju kvalitetne i dugotrajne odeće konstruisane da izdrži svaku dečju avanturu i zadovoljno se razmenjuje između braće i sestara.

Ponosni smo na činjenicu da se naši modni komadi nasleđuju generacijama i da naši nekadašnji mali manekeni sada oblače svoju decu kod nas.

U želji da zadovoljimo vaše potrebe, svaka naša kolekcija predstavlja spoj aktuelnih trendova, kvaliteta, udobnosti i pristupačnih cena.

NO-NO Club želi da vam bude blizu u najvažnijim trenucima života… Mi smo brend koji bake i deke biraju zbog kvaliteta, roditelji zbog dizajna i aktuelnosti, a deca zbog udobnosti i zabave.

Svoju filozofiju sveli smo na jednu rečenicu – Mi smo jedno, zajedno. Naš slogan opisuje našu viziju: samo zajedno, mi smo uspešni. Briga o ljudima je temelj naše vizije.

Raduje nas jer smo deo vašeg odrastanja!